Old School

YAY ! The Sweet kommer till Sverige och ska spela på Grönan, den 9 Juli !
Ringde nyss till farsan och berättade det , klart som faan att vi ska dit !
Dem äger så jäävla hårt!




Someone Special


Backyard Babies - Fuck Off And Die


Backyard Babies - Minus Celsius


Hardcore Superstar - We don't celebrate sundays

Alive and Kickin'

Vaknat nästan nyss av att mobilen ringde.
Det var Affe som ringde och kollade upp om jag levde efter PnL , med en knapp marginal är svaret.
Bestämde även att lite käk skulle vara gött, så vi ska dra ut en sväng vid 12-tiden , nice :)

Senare ska jag träffa hela gänget på kvällen och chilla i Lövsta,länge sen vi alla var samlade alltså ! <3<3
Fast frågan är ju hur jag tar mig dit, eftersom man varken har skjuts eller kontanter till tåg, damn att man ska bo så jävla långt bort från de andra !!!
Jag får se hur det blir, annars blire väl en annan dag, faan det är ju långt kvar av sommaren.

Mallorca 12-19 Juni

Jag och Farsan har på Mallorca tidigare i sommar,sket i skolavslutningen för Danni kunde ta mina betyg men hon fick inte å inte faan har de skickat hem dem, måste ringa å fixa !

Vi har iallafall chillat,ätit,gått jäkligt långt och chillat igen!
Har inte så mycket att säga, låt bilderna tala , dock var kameran inte framme värst mycket, men bjuder på några iallafall.
Suck It !! :):)





Hello Again


Kom hem från Mora igårkväll, har varit med Danni till hennes morfar där uppe på Sollerön och övernattat i 6 dagar varav en natt spendera vi i Borlänge på Peace n Love!
Det var faan en av de bästa dagarna i mitt liv!
Träffade min älskade Sofie där under en kort stund under Motley crue's konsert, saknar som faan gamla tider,var jävligt kul att se henne igen iallafall !
Vi var där Torsdagen och röjde till först halva Backyard Babies spelningen sen gick vi ut från festivalen,gick runt,chilla.
Alltså, shit vilken underhållning vi fick, värsta många trumslagare marscherade där, jävla va drag de var, hela jävla fältet dansa å hoppa runt där som jävla fylleskallar. Sen gick vi in igen lagom till Volbeat skulle spela. haha och vi var ju lagom packade där, de skickade ju runt muggar med vatten så istället för att skicka vidare i publiken till de som typ torkat ut roade vi oss med att dränka varandra (och andra).



Sen drog vi ut därifrån igen , sprang runt å gjorde vad vi är bäst på,supa .
Höjdpunkten av tillställningen kom 12.30 när Mötley Crüe entrade scenen! Dock var vi ändå rätt långt bak, fast man såg rätt bra men faan, hade kunnat tränga oss längre fram å det var nån jävla fitta som stog framför mig som fan puttade bak mig hela tiden,det roliga är att hon knuffa bak mig men sen var jag å tryckte på fram direkt efter och jag lova hon drog bort mig minst 5 ggr, haha ändå så är hon så jävla dum så hon stod kvar där ist för å flytta på sig. hahahah  
Sedan var det bara att dra sig hemåt,somnade i bilen,vaknade på gården, vinglade in till stugan,lyckades ta av mig bootsen,accessoarerna, som dessvärre spreds ut över golvet,kröp runt och plockade upp alla 20nånting silverringar,la mig i sängen ...
Vaknade upp och mådde jävligt bra!
Rösten var faan fuckad och hade feta sår på foten, samma ställe på båda från bootsen. Men all smärta är de fan värt efter den kvällen!
Dessutom hade tydligen Dannis morsa gjort världens tvärbromsning där de flög fram när de stötte på en älg mitt på vägen,sen en grävling och ett rådjur..tänk vad man alltid missar .



RSS 2.0